Trainer voor: Parking Tycoon: Business Simulator (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte financiële beschikbaarheid, Supersprong, Onbeperkt springen, Lage zwaartekracht en nog veel meer.
Parking Tycoon: Business Simulator: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Parking Tycoon: Business Simulator! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

We hebben ook de trucs van Parking Tycoon: Business Simulator beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Parking Tycoon: Business Simulator vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Bent u klaar om een ​​duik te nemen in de spannende wereld van parkeerbeheer?Plaats jezelf in de schoenen van een visionaire ondernemer en word de ultieme parkeermagnaat!Neem het commando over en begin aan een spannende reis vol strategie, expansie en succes.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
  • Supersprong
  • Onbeperkt springen
  • Lage zwaartekracht
  • Super loopsnelheid
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Parking Tycoon: Business Simulator: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkt geld NumPad2: supersprongNumPad3: onbeperkt springenNumPad4: lage zwaartekrachtNumPad5: superloopsnelheid# spelNumPad6: spelsnelheid
Cherri Andrea640360