Trainer voor: UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onoverwinnelijk, Oneindige energie, Superschade, Geen schade en nog veel meer.
UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves

Voor het eerst in de geschiedenis van videogames kruip je in de huid van Grendizer, de legendarische robot, en vecht je tegen de krachten van het kwaad om onze planeet Aarde te verdedigen!

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onoverwinnelijk
  • Oneindige energie
  • Superschade
  • Geen schade
  • Geen opbouwkosten


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van UFO Robot Grendizer: The Feast of the Wolves: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onoverwinnelijkNumPad2 : Oneindige energieNumPad3: superschade# SchipNumPad4: geen schade# DiversenNumPad5: geen vaardigheidskostenOpmerkingen Onoverwinnelijk:Werkt alleen als je te voet bent. Het werkt NIET als je een schip bestuurt. Superschade:Dit heeft ook gevolgen voor missies waarin je een schip bestuurt. Gebruik deze optie niet in deze missies.Geen schade: b>< br/>Hierdoor wordt het schadesysteem gedeactiveerd. Jij loopt geen schade op en de vijanden ook niet. Dit is alleen nuttig als je de missies van het schip niet kunt voltooien, waarbij je in de meeste gevallen gewoon een bepaalde tijd in leven moet blijven. Nee Je moet vijanden doden.Geen vaardigheidskosten:Je kunt je vaardigheden gratis verbeteren
Cherri Andrea640360