Trainer voor: The Last Faith (1.0.0 HF)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onoverwinnelijk, Onbeperkte focus, Een schot doodt, Lage zwaartekracht en nog veel meer.
The Last Faith: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van The Last Faith gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor The Last Faith. Bezoek de truccenpagina en geheimen van The Last Faith steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met The Last Faith.

Zit je vast in het spel? Wij hebben de walkthrough voor uw probleem, en ook die van The Last Faith. Bezoek de complete walkthrough en gids van The Last Faith steeds op apocanow. Je vindt alle videogidsen van YouTube over dit spel en ze staan ​​allemaal geordend op één pagina. Niets beters om de obstakels te overwinnen die je blokkeren.

Een duistere fusie tussen een metroidvania en een zielsachtig.The Last Faith is gebouwd op een nauwkeurig en meedogenloos vechtsysteem, met een breed scala aan aangepaste executies om uit te voeren.Hier is er geen verschil tussen degenen die slecht zijn en degenen die gezegend zijn, dus laat niemand je tegenhouden.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onoverwinnelijk
  • Onbeperkte focus
  • Een schot doodt
  • Lage zwaartekracht
  • Onbeperkte sprongen
  • Artikelvermenigvuldiger


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Last Faith: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onoverwinnelijkNumPad2 : Onbeperkte focusNumPad3: Doodt met één trefferNumPad4: Lage zwaartekrachtNumPad5: Onbeperkte sprongen# itemsNumPad6: Itemvermenigvuldiger < strong>OpmerkingenItemvermenigvuldiger:Terwijl de actieve stapelbare items die je verkrijgt, met 4 worden vermenigvuldigd. Dit omvat bijvoorbeeld de zielen die je verzamelt vijanden. De waarde kan worden aangepast na het activeren van de trainer. Het wordt aanbevolen om deze optie niet actief te laten.
Cherri Andrea640360