Trainer voor: Firegirl: Hack 'n Splash Rescue (Build 8986073)

Je zal veel Trucs toevoegen: Oneindige gezondheid, Onbeperkte slangmunitie, Onbeperkte munitie, Onbeperkte sprongen en nog veel meer.
Firegirl: Hack 'n Splash Rescue: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Firegirl: Hack 'n Splash Rescue. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Firegirl: Hack 'n Splash Rescue. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Firegirl: Hack 'n Splash Rescue steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Firegirl: Hack 'n Splash Rescue.

Zit je vast in het spel? Wij hebben de walkthrough voor uw probleem, en ook die van Firegirl: Hack 'n Splash Rescue. Bezoek de complete walkthrough en gids van Firegirl: Hack 'n Splash Rescue steeds op apocanow. Je vindt alle videogidsen van YouTube over dit spel en ze staan ​​allemaal geordend op één pagina. Niets beters om de obstakels te overwinnen die je blokkeren.

Speel als een beginnende reddingsagent.Uitgerust met een bijl en een hogedrukbrandslang die ook dienst doet als rugzak met jetaandrijving, reageert Firegirl op noodoproepen vanuit elke hoek van de stad.Zal hij alle burgers kunnen redden die vastzitten in de branden?

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Oneindige gezondheid
 • Onbeperkte slangmunitie
 • Onbeperkte munitie
 • Onbeperkte sprongen
 • Verander roem
 • Wissel contant geld
 • Timer bevriezen
 • Edit: roem
 • Edit: bijlschade
 • Edit: schade door sprongbijl
 • Bewerking: contant


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Firegirl: Hack 'n Splash Rescue: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: Oneindige gezondheid NumPad2: Onbeperkt tubeAmmoNumPad3: Onbeperkt munitie in de containerNumPad4: Onbeperkt springenNumPad5: Verander roemNumPad6: Wissel geld# DiversenNumPad7 : Freeze Timer

Editoropties

# SpelerBeroemBijlschade
Springende bijlschade Geld
Cherri Andrea640360