Trainer voor: MobMania (a.6.3.2)

Je zal veel Trucs toevoegen: Oneindige gezondheid, EXP toevoegen, Een schot doodt, Verander goud en nog veel meer.
MobMania: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor MobMania.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Op de volgende truccen-pagina van MobMania kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Mobmania is een real-time coöperatieve actie-rogue-achtige actie voor vier (4) spelers, waarbij je vijanden doodt, items koopt nadat je een level hebt bereikt, en lang genoeg overleeft tegen duizenden monsters en bazen tot het laatste gevecht tegen de heks.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Oneindige gezondheid
 • EXP toevoegen
 • Een schot doodt
 • Verander goud
 • Wissel groene munten
 • Gamesnelheid
 • Bewerking: goud
 • Edit: groene munten


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van MobMania: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: oneindige gezondheid NumPad2: voeg EXP toeNumPad3: Eén treffer doodt# MarktNumPad4: Verander goudNumPad5: Verander groene munten# Diversen< br/>NumPad6: Spelsnelheid

Editoropties

# MarktGoudGroene munten

Notities Goud wisselen:Groene munten wisselen:Ga naar de MARKT, druk nu op de sneltoets of gebruik de editor om uw geld te wisselenGoud op de markt:Groene munten op de markt:Ga naar MARKET, druk nu op de sneltoets of gebruik editor om uw g

ities Goud wisselen:Groene munten wisselen:Ga naar de MARKT, druk nu op de sneltoets of gebruik de editor om uw geld te wisselenGoud op de markt:Groene munten op de markt:Ga naar MARKET, druk nu op de sneltoets of gebruik editor om uw geld te wisselen
Cherri Andrea640360