Trainer voor: Nuclear Option (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Onbeperkte fakkels, Onbeperkt geschutsmunitie, Onbeperkte brandstof en nog veel meer.
Nuclear Option: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Nuclear Option! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Nuclear Option van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Vlieg met vliegtuigen uit de nabije toekomst met meeslepende fysica over intense slagvelden en neem het op tegen land-, lucht- en zeebedreigingen.Verklaar de oorlog aan AI of andere spelers met een scala aan krachtige wapens.Hanteert tactische en strategische kernwapens, in staat om alles op zijn pad te vernietigen.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Onbeperkte fakkels
  • Onbeperkt geschutsmunitie
  • Onbeperkte brandstof
  • Edit: Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Nuclear Option: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : onbeperkte rakettenNumPad3: onbeperkte munitie voor geschutskoepelsNumPad4: onbeperkte brandstof

Editoropties# speler

toropties# spelerSpel snelheid
Cherri Andrea640360