Trainer voor: Lovecraft's Untold Stories 2 (V.0.9.0.49B)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkte energie, Onbeperkte gezondheidszorg, Ongelimiteerde ammunitie en nog veel meer.
Lovecraft's Untold Stories 2: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Lovecraft's Untold Stories 2.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Op de volgende truccen-pagina van Lovecraft's Untold Stories 2 kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Lovecraft’s Untold Stories 2 is de voortzetting van de eerste actie-RPG met rogue-achtige elementen gebaseerd op de ooit uitgebrachte Lovecraft Mythos.Gloednieuwe graphics, een nieuw en complex crafting-systeem om je uitrusting te creëren, 6 speelbare personages en heel veel ongelooflijk uitdagende inhoud!

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte energie
  • Onbeperkte gezondheidszorg
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Onbeperkt gebruik van slotitems
  • Megageld
  • Mega onderzoekspunten
  • Super snelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Lovecraft's Untold Stories 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: onbeperkte energieNumPad3: onbeperkt gezond verstand# wapenNumPad4: onbeperkte munitie# itemsNumPad5: onbeperkt te gebruiken itemslotsNumPad6: mega GeldNumPad7: Mega Onderzoekspunten# SpelNumPad8: Supersnelheid

Notities Onbeperkt Gezondheid:Activeer en niets kan je doden.Onbeperkte energie:Activeer en je uithoudingsvermogen blijft vol. Onbeperkt Sanity:Activeer het en de trainer zal proberen je gezond verstand op maximaal te houden.Onbeperkte munitie:Activeer het en je afstandswapens zullen dat niet doen moet herladen worden.Megageld:Activeer het en als je geld verzamelt, heb je er genoeg van!Megapuntenonderzoek: b>Zet het aan/uit en als je onderzoekspunten verzamelt, heb je er genoeg!Supersnelheid:Gebruik dit om het proces te v

ities Onbeperkt Gezondheid:Activeer en niets kan je doden.Onbeperkte energie:Activeer en je uithoudingsvermogen blijft vol. Onbeperkt Sanity:Activeer het en de trainer zal proberen je gezond verstand op maximaal te houden.Onbeperkte munitie:Activeer het en je afstandswapens zullen dat niet doen moet herladen worden.Megageld:Activeer het en als je geld verzamelt, heb je er genoeg van!Megapuntenonderzoek: b>Zet het aan/uit en als je onderzoekspunten verzamelt, heb je er genoeg!Supersnelheid:Gebruik dit om het proces te versnellen spel.
Cherri Andrea640360