Trainer voor: Wargroove 2 (1.2.5b)

Je zal veel Trucs toevoegen: Supergezondheid, Zwakke eenheid, Oneindige gezondheid, Een schot doodt en nog veel meer.
Wargroove 2: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Wargroove 2. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Wargroove 2. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Er zijn problemen aan de kust van Aurania.Een ambitieuze nieuwe factie heeft verboden relikwieën opgegraven die catastrofale gevolgen kunnen hebben.Maar hoe ver zullen ze gaan om glorie te bereiken?Ga het slagveld, de zee en de lucht op met een cast nieuwe commandanten en gebruik je verstand om turn-based oorlogvoering te voeren!

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Supergezondheid
  • Zwakke eenheid
  • Oneindige gezondheid
  • Een schot doodt
  • Verander goud
  • Bewerking: goud


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Wargroove 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# eenhedenNumPad1: Super Gezondheid NumPad2: Zwakke eenheidNumPad3: Oneindige gezondheidNumPad4: Eén treffer doodt# spelerNumPad5: Verander goudEditoropties #playerGoud

Notities

Supergezondheid: Zwakke eenheid:Beweeg over een eenheid en druk op de sneltoets.Oneindige gezondheid: b>Functioneert automatisch als Super Health. Ook alleen als je over een eenheid zweeft (vijandelijke eenheden worden NIET beïnvloed).One-Hit Kills:< br/>Doet hetzelfde als Zwakke Gezondheid Ook alleen als je over een eenheid zweeft (spelereenheden worden NIET beïnvloed).
Cherri Andrea640360