Trainer voor: Pioneers of Pagonia (1.0.7-2515)

Je zal veel Trucs toevoegen: De hulpbronnen nemen niet af, Super snelheid, Producten/voorraad aanvullen, en nog veel meer.
Pioneers of Pagonia: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Pioneers of Pagonia. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Pioneers of Pagonia, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Voor Pioneers of Pagonia hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanPioneers of Pagonia.

Pioneers of Pagonia is managementsoftware die volledig is gewijd aan de verkenning, ontdekking en hereniging van de fantastische eilanden van Pagonia.Bouw meer dan 40 verschillende structuren, gebruik meer dan 70 soorten goederen, beheer vertakkende productieketens en creëer vrijelijk je economie.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • De hulpbronnen nemen niet af
  • Super snelheid
  • Producten/voorraad aanvullen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Pioneers of Pagonia: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: bronnen nemen niet af
# gameNumPad2: Supersnelheid

Opmerkingen

Supersnelheid:Helaas de meeste van de spelmechanismen zijn gebaseerd op de systeemtijd. Deze truc zorgt ervoor dat de systeemtijd sneller verstrijkt. Het verhogen van de snelheid zal dus ook de scrollsnelheid verhogen. Dit is geen bug, het is de manier waarop het spel (helaas) is gecodeerd.
Cherri Andrea640360