Trainer voor: Ready or Not (V39903)

Je zal veel Trucs toevoegen: Geen schade, Onzichtbaar, Geen opladen, Onbeperkt Chemlight en nog veel meer.
Ready or Not: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Ready or Not.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Ready or Not vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Los Sueños.De politie van Los Suenos meldt een toename van de criminaliteit in de stad.SWAT-teams worden ingezet om gevaarlijke situaties, zoals gijzelingen, bommeldingen en vermoedelijke schietpartijen, aan te pakken.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Geen schade
  • Onzichtbaar
  • Geen opladen
  • Onbeperkt Chemlight
  • Vijanden vallen de speler niet aan
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Ready or Not: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: geen schade NumPad2: onzichtbaar# wapensNumPad3: niet opladen# itemsNumPad4: onbeperkt chemisch licht# vijandenNumPad5: Vijanden vallen de speler niet aan #GameplayNumPad6: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360