Trainer voor: Custom Mech Wars (HF)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Robot met onbeperkte gezondheid, Robot met onbeperkte upgrade, Supersnelle robot en nog veel meer.
Custom Mech Wars: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Custom Mech Wars! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Custom Mech Wars: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Custom Mech Wars

Breng maatwerk tot het uiterste met het Omega Customization System en vecht met unieke gevechtseenheden in dit gloednieuwe third-person shooter-mechaspel.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Robot met onbeperkte gezondheid
  • Robot met onbeperkte upgrade
  • Supersnelle robot
  • Onbeperkte pilootgezondheid
  • Supermove-snelheidsracer
  • Onbeperkt Bazooka
  • Edit: Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Custom Mech Wars: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: robot met onbeperkte gezondheid
NumPad2: onbeperkt Verbeterde robotNumPad3: superbewegende robotNumPad4: onbeperkte pilootgezondheidNumPad5: superbewegende pilootNumPad6: onbeperkt Bazooka< p> Editor-opties#GameSpelsnelheid
Cherri Andrea640360