Trainer voor: Unnamed Space Idle (0.51.2.3)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte schilden, Gamesnelheid, Bewerken: opslaan, Edit: lege materie en nog veel meer.
Unnamed Space Idle: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Unnamed Space Idle. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Unnamed Space Idle van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Vernietig eindeloze golven buitenaardse schepen die de mensheid bijna hebben weggevaagd in dit lange, nutteloze sciencefictionspel.Pas je schip aan met verschillende wapens en verdedigingsmechanismen om specifieke soorten vijanden te verslaan, en gebruik talloze verschillende systemen om je algehele kracht te vergroten.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte schilden
  • Gamesnelheid
  • Bewerken: opslaan
  • Edit: lege materie
  • Edit: synthpunten
  • Edit: AI-punten


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Unnamed Space Idle: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte schilden # gameplayNumPad2: spelsnelheid

Editoropties

# bronnenHerstel
Ongeldige kwestie SynthpuntenAI-punten
Cherri Andrea640360