Trainer voor: Dominions 6 - Rise of the Pantokrator (V2)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkt goud, Onbeperkte commandantspunten, Onbeperkte heilige punten, Onbeperkte middelen en nog veel meer.
Dominions 6 - Rise of the Pantokrator: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Dominions 6 - Rise of the Pantokrator.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Dominions 6 - Rise of the Pantokrator van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

In Dominions 6 neem je de controle over een machtig wezen dat een natie regeert en naar goddelijkheid streeft.Het type Suitor-goden kan variëren van magisch krachtige archmagiërs tot oude draken of een enorme boom.Dominions is een diepgaand 4x turn-based strategiespel met een grote verscheidenheid aan spreuken en eenheden.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkt goud
  • Onbeperkte commandantspunten
  • Onbeperkte heilige punten
  • Onbeperkte middelen
  • Onbeperkt edelstenen
  • Onbeperkte schat
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Dominions 6 - Rise of the Pantokrator: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# SpelerNumPad1: onbeperkt goud NumPad2: onbeperkte commandantpuntenNumPad3: onbeperkte heilige puntenNumPad4: onbeperkte hulpbronnen# spelNumPad5: spelsnelheid
Cherri Andrea640360