Trainer voor: All Quiet in the Trenches (0.5.4)

Je zal veel Trucs toevoegen: Megamoraal, Geen verwondingen, Geen overgave, Super snelheid en nog veel meer.
All Quiet in the Trenches: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor All Quiet in the Trenches.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van All Quiet in the Trenches vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

All Quiet in the Trenches is een verhalend, turn-based strategie-rollenspel dat zich afspeelt in de Eerste Wereldoorlog.Leer je soldaten kennen, zorg voor hun behoeften en leid ze de strijd in, waarbij je een precair evenwicht probeert te vinden tussen de ambities van je superieuren en het voortbestaan ​​van je mannen.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Megamoraal
  • Geen verwondingen
  • Geen overgave
  • Super snelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van All Quiet in the Trenches: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Troop NumPad1: Mega Morale NumPad2: geen pijnNumPad3: geen overgave# gameplayNumPad4: supersnelheid
Cherri Andrea640360