Trainer voor: Buriedbornes2 - Dungeon RPG (1.0.10P)

Je zal veel Trucs toevoegen: Megavaluta, Edit: niveau, Edit: HP van de speler, Edit: vijandelijke HP en nog veel meer.
Buriedbornes2 - Dungeon RPG: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Buriedbornes2 - Dungeon RPG. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Buriedbornes2 - Dungeon RPG. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

De oudste en meest weerzinwekkende profetie is werkelijkheid geworden.Dit is een eindeloze en genadeloze oorlog voor de Buriedbornes, het leger kan voor altijd weer opstaan.’Het langverwachte vervolg op de eenvoudig te spelen turn-based kerker-RPG-serie is eindelijk hier!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Megavaluta
  • Edit: niveau
  • Edit: HP van de speler
  • Edit: vijandelijke HP
  • Bewerking: Score


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Buriedbornes2 - Dungeon RPG: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# ValutaNumPad1: Megavaluta< em>Editoropties# SpelerstatistiekenNiveau# GevechtenSpeler-HP Vijand-HP# ScoreScore
Cherri Andrea640360