Trainer voor: The Inquisitor (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, God modus, Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkte weerstand en nog veel meer.
The Inquisitor: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor The Inquisitor.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van The Inquisitor vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

We kunnen je meer bieden! Voor dit spel hebben we ook de walkthrough. Op deze pagina gewijd aan de walkthrough van The Inquisitor vindt u één of meer video's van YouTube die u de stapsgewijze gids tonen voor het voltooien van het spel.

Jezus stierf niet aan het kruis, maar kwam naar beneden en ontketende zijn wraak op alle ongelovigen.1500 jaar later dringt een leger van inquisiteurs op brute wijze het geloof op.In dit duistere fantasie-avontuur los je ingewikkelde zaken op en onthul je verschrikkelijke geheimen als inquisiteur Mordimer Madderdin.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • God modus
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte weerstand
  • Superschade
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Inquisitor: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: God-modus NumPad2: onbeperkte gezondheidNumPad3: onbeperkt uithoudingsvermogen# spelNumPad4: spelsnelheid
Cherri Andrea640360