Trainer voor: Jurassic Park Classic Games Collection (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onoverwinnelijk 8-bit, 8-bit onbeperkte levens, Onbeperkt 8-bit munitie, 16-bit onbeperkte levens en nog veel meer.
Jurassic Park Classic Games Collection: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Jurassic Park Classic Games Collection.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Op de volgende truccen-pagina van Jurassic Park Classic Games Collection kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Maak uw veiligheidsgordels vast!De klassieke Jurassic Park-games uit het 8-bit- en 16-bit-tijdperk zijn terug om 30 jaar van de iconische film te vieren!

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onoverwinnelijk 8-bit
  • 8-bit onbeperkte levens
  • Onbeperkt 8-bit munitie
  • 16-bit onbeperkte levens
  • 16-bit onbeperkte gezondheid
  • 16-bit onbeperkte schok
  • De onoverwinnelijke 16-bits chaos gaat door
  • De 16-bits chaos met onbeperkte gezondheid gaat door


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Jurassic Park Classic Games Collection: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# 8 bit NumPad1: onoverwinnelijk 8-bit< br/>NumPad2: onbeperkte levens 8-bitNumPad3: onbeperkte munitie 8-bit# 16-bitNumPad4: onbeperkte levens 16-bitNumPad5: onbeperkte gezondheid 16- bitNumPad6: Onbeperkte shock 16-bit# Mayhem 16-bit vervolgNumPad7: Onoverwinnelijke chaos 16-bit vervolgNumPad8: Onbeperkte gezondheidschaos 16-bit vervolg
Cherri Andrea640360