Trainer voor: Caribbean Legend (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkte energie, Onbeperkte peso's, Onbeperkt dubloen en nog veel meer.
Caribbean Legend: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Caribbean Legend. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

We hebben ook de trucs van Caribbean Legend beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Caribbean Legend vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Een open-wereld-RPG, die zich afspeelt in de gouden eeuw van de Caribische piraterij.Ga op een avontuur van 200 uur, plunder steden en schepen, verken het onbekende, ontdek schatten, maak vrienden, verdien premies op je hoofd en charmeer vrouwen op je pad naar ultieme vrijheid!

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte energie
  • Onbeperkte peso's
  • Onbeperkt dubloen
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Caribbean Legend: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: onbeperkte energieNumPad3: onbeperkte peso'sNumPad4: onbeperkte dubloenen# spelNumPad5: spelsnelheid
Cherri Andrea640360