Trainer voor: Ozymandias (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte Plains-vlag, Gamesnelheid, Edit: Plains-vlag, en nog veel meer.
Ozymandias: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Ozymandias. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Ozymandias vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Bouw in één keer een imperium op.Alle strategie van een klassieke 4X in een sneller formaat, dat ook schittert in multiplayer.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte Plains-vlag
  • Gamesnelheid
  • Edit: Plains-vlag


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Ozymandias: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: Onbeperkte vlaktenvlag# GameNumpad2: Spelsnelheid

Editoropties

# SpelerFlag Plains
Cherri Andrea640360