Trainer voor: Castle Morihisa (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkte actiepunten, Superschade, Onbeperkte financiële beschikbaarheid en nog veel meer.
Castle Morihisa: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Castle Morihisa gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Castle Morihisa! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Castle Morihisa van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Castle Morihisa is een spel met deckbuilding-strategiemechanismen, verrijkt met een roguelike-stijl.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte actiepunten
  • Superschade
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
  • Onbeperkt talentpunten
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Castle Morihisa: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: onbeperkte actiepuntenNumPad3: superschadeNumPad4: onbeperkt geldNumPad5: onbeperkte talentpunten# spelNumPad6: snelheidsspel

Opmerkingen

Onbeperkt geld:Wijzigingen worden van kracht wanneer u geld uitgeeft.< b>Onbeperkt talentpunten: Wijzigingen worden van kracht wanneer u Talent Points uitgeeft.
Cherri Andrea640360