Trainer voor: Fossilfuel 2 (1.0.7)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkt pantser, Onbeperkte zuurstof, Reset vergiftigd en nog veel meer.
Fossilfuel 2: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Fossilfuel 2. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Voor Fossilfuel 2 hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanFossilfuel 2.

Voor Fossilfuel 2 hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's vinden van YouTube en die, als je ze samen neemt, je toelaten het einde van het spel te bereiken op de pagina van de walkthrough van Fossilfuel 2.

Maak je klaar om een ​​hoger niveau te bereiken en de engste dinosaurussen ooit te bevechten!

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt pantser
  • Onbeperkte zuurstof
  • Reset vergiftigd
  • Onbeperkte sprongen
  • Geen opladen
  • Super wapenschade
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Fossilfuel 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: onbeperkt pantserNumPad3: onbeperkt zuurstofNumPad4: gif resettenNumPad5: onbeperkt springen# wapensNumPad6: niet herladen br/>NumPad7 : Superwapenschade# GameplayNumPad8: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360