Trainer voor: We are Football 2024 (3.0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte handelspunten, Onbeperkte actiepunten, Gemakkelijk upgraden, Bewerken: formulier en nog veel meer.
We are Football 2024: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van We are Football 2024. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Te weinig? We hebben ook de trucs van We are Football 2024! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van We are Football 2024 van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Wij heten u van harte welkom op WIJ ZIJN VOETBAL 2024!Dompel jezelf onder in de mooiste sport ter wereld als nooit tevoren.Kies een bestaande club of creëer je eigen club.Coach een heren- of damesteam, breng je club naar nieuwe hoogten en word de nieuwe managerlegende!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte handelspunten
  • Onbeperkte actiepunten
  • Gemakkelijk upgraden
  • Bewerken: formulier
  • Edit: weerstand
  • Edit: verbruikte energie
  • Bewerken: EXP
  • Edit: banksaldo


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van We are Football 2024: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte handelspuntenNumPad2: onbeperkte actiepuntenNumPad3: eenvoudige upgrade

Editoropties

# speler geselecteerd
VormUithoudingsvermogen Verbruikte energieEXP# SpelBanksaldo

Notities

Onbeperkte actie Punten:Klik terwijl je actief bent op het startscherm op de i-knop onder je teamlogo. Keer vervolgens terug naar het startscherm. Eenvoudige upgrade:Klik op het scherm met trainingsdoelen, terwijl het actief is, op een doel en de vaardigheid wordt geüpgraded.Vorm van de geselecteerde speler: Uithoudingsvermogen van de geselecteerde speler:Energie gebruikt door geselecteerde speler:EXP van geselecteerde speler:
Klik eerst met de rechtermuisknop op een speler.Banksaldo:Ga eerst naar de pagina FINANCIËN
Cherri Andrea640360