Trainer voor: Outpath (1.0.15g)

Je zal veel Trucs toevoegen: Megakredieten, Onbeperkte weerstand, Onbeperkt artikelen, Super break-artikelen en nog veel meer.
Outpath: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Outpath gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Outpath en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Samen met de trainer kunnen we je ook de walkthrough van dit spel aanbieden in de vorm van een videogids. Ga naar de pagina met de walkthrough van Outpath en je vindt een stapsgewijze gids om de spel te voltooien en, vaak, ook voor verzamelobjecten van het spel.

Outpath: een experimenteel clickerspel voor het bouwen van basissen.Creëer, verzamel en beheer grondstoffen, bouw je basis en koop meer eilanden om te exploiteren en uit te breiden!

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Megakredieten
  • Onbeperkte weerstand
  • Onbeperkt artikelen
  • Super break-artikelen
  • Snelzoeken
  • Gemakkelijk ambacht
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Outpath: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# valutaNumPad1: megacredits # spelerNumPad2: onbeperkt uithoudingsvermogen# muis op inventarisNumPad3: onbeperkte items# itemsNumPad4: super break-items< br/># ZoekenNumPad5: snel zoeken# creatieNumPad6: eenvoudige creatie# gameplayNumPad7: snelle gameplay
Cherri Andrea640360