Trainer voor: Alone in the Dark 2023 (1.02)

Je zal veel Trucs toevoegen: |Ongelimiteerde§ gezondheid, Geen opladen, Ongelimiteerde ammunitie, Onbeperkte medische kits en nog veel meer.
Alone in the Dark 2023: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Alone in the Dark 2023 gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

We hebben ook de trucs van Alone in the Dark 2023 beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Alone in the Dark 2023 vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

We hebben ook de walkthrough van Alone in the Dark 2023! In onze pagina gewijd aan de walkthrough van Alone in the Dark 2023 vind je een videogids die je alle stappen laat zien om het spel te voltooien.

Keer terug naar Derceto Manor in deze nieuwe versie van Alone in the Dark, een liefdesbrief aan de cultklassieker horrorgame uit de jaren 90.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • |Ongelimiteerde§ gezondheid
  • Geen opladen
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Onbeperkte medische kits
  • Superschade
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Alone in the Dark 2023: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheid # WapensNumPad2: niet herladenNumPad3: onbeperkte munitie# itemsNumPad4: onbeperkte medische kits# vijanden NumPad5: superschade# gameplayNumPad6: spelsnelheid

Opmerkingen

Onbeperkte munitie:>Onbeperkte medische kits:Je moet er minstens één hebben.
Cherri Andrea640360