Trainer voor: The Ninja Saviors: Return of the Warriors (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onoverwinnelijke speler, Superschade, Geen batterijverbruik, Timer opnieuw instellen en nog veel meer.
The Ninja Saviors: Return of the Warriors: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van The Ninja Saviors: Return of the Warriors. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van The Ninja Saviors: Return of the Warriors van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de walkthrough van dit spel aanbieden! Raadpleeg de walkthrough van The Ninja Saviors: Return of the Warriors van apocanow, of een selectie van de YouTube-video's die speciaal door derden zijn gemaakt om alle andere spelers te begeleiden bij het voltooien van het spel. Walkthroughs zijn ook vaak handig voor het voltooien van doelstellingen en trofeeën.

De Ninja Redders: de Terugkeer van de Warriors is een reboot van het succes van de Super Nintendo van de jaren '90 van De Ninja Krijgers Weer door TAITO. De klassieker onder 2D Beat 'Em Up is aanzienlijk verbeterd met nieuwe graphics, twee nieuwe speelbare personages, de soundtrack opnieuw opgenomen, lokale co-op voor twee spelers, en vele andere verbeteringen voor de SNES-versie!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onoverwinnelijke speler
  • Superschade
  • Geen batterijverbruik
  • Timer opnieuw instellen
  • Ontgrendel alle personages
  • Super snelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Ninja Saviors: Return of the Warriors: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# SpelerNumPad1: onoverwinnelijke speler NumPad2: Superschade# BatterijNumPad3: Batterij niet bijna leeg# TimerNumPad4: Timer resetten# Missie NumPad5: Ontgrendel alle personages
# GameplayNumPad6: supersnel
Cherri Andrea640360