Trainer voor: Millennia (1.0.2.F HF)

Je zal veel Trucs toevoegen: Gemakkelijke technologie, Gemakkelijke cultuur, Gemakkelijk om aankoop toe te staan, Gemakkelijke aankoop en nog veel meer.
Millennia: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Millennia en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Millennia van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Creëer je natie in Millennia, een 4x turn-based historisch spel dat je strategische vaardigheden test in 10.000 jaar geschiedenis, vanaf het begin van de mensheid tot mogelijke toekomsten.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Gemakkelijke technologie
  • Gemakkelijke cultuur
  • Gemakkelijk om aankoop toe te staan
  • Gemakkelijke aankoop
  • Onbeperkte beweging
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Millennia: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# OnderzoekNumPad1: eenvoudige technologie # CultuurNumPad2: Gemakkelijke Cultuur# Verbeteringen of constructieNumPad3: Gemakkelijke aankoop mogelijk makenNumPad4: Gemakkelijke aankoop# eenheden NumPad5: Onbeperkte beweging< br/>#GameplayNumPad6: Gamesnelheid

Opmerkingen

Eenvoudige technologie:Activeren zoek dan, de selectie is onmiddellijk.Gemakkelijke cultuur:Activeer het om de meeste cultuurelementen te selecteren en te gebruiken. Gemakkelijke aankoop toestaan:< /b>Eenvoudige aankoop:Als u deze optie en ook Gemakkelijke aankoop inschakelt, kunt u veel aspecten van het spel kopen, punten gebruiken, selecteren, enz.Werkt met Shovel (linksonder), Exploratie, Oorlog, BUILD en RUSH en misschien nog veel meer.Onbeperkte beweging:Als je eenheid nog bewegingspunten heeft, met deze optie actief, als je beweegt zullen ze niet afnemen.
Cherri Andrea640360