Trainer voor: Zoria: Age of Shattering (13856313)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkte mana, Onbeperkte focus, Onbeperkte XP en nog veel meer.
Zoria: Age of Shattering: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Zoria: Age of Shattering. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Zoria: Age of Shattering, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Zoria: Age of Shattering van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Een tactische RPG met teamspel, turn-based gevechten, een buitenpost en een volgerbeheersysteem, dat zich afspeelt in de enorme fantasiewereld van Zoria.Leid een team van vier helden met unieke vaardigheden en kenmerken, waarbij elk lid bijdraagt ​​aan succes in de strijd.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Ongelimiteerde gezondheid
 • Onbeperkte mana
 • Onbeperkte focus
 • Onbeperkte XP
 • Onbeperkt vaardigheidspunten
 • Onbeperkte actiepunten
 • Onbeperkt goud
 • 1 Hit-moord
 • Gamesnelheid


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Zoria: Age of Shattering: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: onbeperkte manaNumPad3: onbeperkte focusNumPad4: onbeperkte XPNumPad5: onbeperkte vaardigheidspuntenNumPad6: onbeperkte actiepuntenNumPad7: onbeperkt goud # NPCNumPad8: 1 hit kill# GameplayNumPad9: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360