Trainer voor: Adore (12632545)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkte weerstand, Onzichtbaarheid en nog veel meer.
Adore: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Adore. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Adore! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Adore van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Adore is een actiespel waarin je wezens verzamelt, waarin je je eigen team van unieke wezens samenstelt en op reis gaat om de God der Schepsels weer tot leven te wekken.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte weerstand
  • Onzichtbaarheid
  • Onbeperkte energiemunten
  • Onbeperkte sleutels
  • Edit: Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Adore: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : onbeperkte gezondheidNumPad3: onbeperkt uithoudingsvermogenNumPad4: onzichtbaarheidNumPad5: onbeperkte energiemuntenNumPad6: onbeperkte sleutels< strong>Editoropties # GameplaySpelsnelheid
Cherri Andrea640360