Trainer voor: GeoDepths (1.1.137)

Je zal veel Trucs toevoegen: Oneindige kracht, Minder resistente rotsen, Snelle handleiding, Verzamel eenvoudig 25 grondstoffen en nog veel meer.
GeoDepths: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van GeoDepths. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Te weinig? We hebben ook de trucs van GeoDepths! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van GeoDepths van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Bestuur je boor diep onder het oppervlak van een afgelegen planeet, om erts te winnen en te verfijnen tot grondstoffen, die zullen worden gebruikt om de boor te upgraden en je basis te bouwen.Met upgrades kun je dieper graven om meer soorten mineralen te vinden.Verken de grotten om mysteries en geheimen te ontdekken.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Oneindige kracht
 • Minder resistente rotsen
 • Snelle handleiding
 • Verzamel eenvoudig 25 grondstoffen
 • Scan snel onbekende monsters
 • Eenvoudig zoeken
 • Snelzoeken
 • Super Drill-opslagruimte


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van GeoDepths: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte kracht NumPad2: sterker, duurzamerNumPad3: korte handleidingNumPad4: eenvoudig verzamelen van 25 bronnenNumPad5: snelle scan van onbekende monstersNumPad6: eenvoudig zoeken< br/>NumPad7: Snel zoekenNumPad8: Super Drill-opslagruimte
Cherri Andrea640360