Trainer voor: Minishoot Adventures (13978767)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Superschade, Gratis winkelen en nog veel meer.
Minishoot Adventures: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Minishoot Adventures gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Minishoot Adventures. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Minishoot Adventures steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Minishoot Adventures.

Vlieg naar een onweerstaanbare, heerlijk verfijnde wereld en begin aan een avontuur dat vrije verkenning combineert met twin-stick shooter-actie.Vecht je een weg van het oppervlak naar de diepste grotten, upgrade je ruimteschip en versla kerkerbazen om je vrienden te redden!

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Superschade
  • Gratis winkelen
  • Onbeperkte valuta tijdens het winkelen
  • Onbeperkt statpunt
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Minishoot Adventures: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : onbeperkte gezondheidNumPad3: superschadeNumPad4: gratis aankopenNumPad5: onbeperkte valuta tijdens aankopenNumPad6: onbeperkte statistische punten # GameNumPad7: Gamesnelheid
Cherri Andrea640360