Trainer voor: Withering Rooms (13992569)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Sluipmodus, Stille modus, Onbeperkte weerstand en nog veel meer.
Withering Rooms: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Withering Rooms. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Withering Rooms. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Withering Rooms steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Withering Rooms.

Zit je vast in het spel? Wij hebben de walkthrough voor uw probleem, en ook die van Withering Rooms. Bezoek de complete walkthrough en gids van Withering Rooms steeds op apocanow. Je vindt alle videogidsen van YouTube over dit spel en ze staan ​​allemaal geordend op één pagina. Niets beters om de obstakels te overwinnen die je blokkeren.

Een 2,5D-horroractie-RPG met een Victoriaans landhuis dat elke nacht verandert.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Sluipmodus
  • Stille modus
  • Onbeperkte weerstand
  • Superschade
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Withering Rooms: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : Stealth-modusNumPad3: Stille modusNumPad4: Onbeperkt uithoudingsvermogenNumPad5: Superschade# GameNumPad6: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360