Trainer voor: AutoForge (0.2.11)

Je zal veel Trucs toevoegen: Geen schade, Onbeperkt aanbod, Onbeperkt gebruik of vermenigvuldiging van materialen, Onbeperkte stortingen en nog veel meer.
AutoForge: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van AutoForge. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op AutoForge, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van AutoForge van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Een sandbox-avontuur met 2D-automatisering.Bouw een geautomatiseerde fabriek met door mana aangedreven machines en gewassen, baan je een weg door een enorme technologieboom, ontdek een enorme wereld vol wonderen en gevaren, upgrade met eeuwenoude technologieën en verdedig deze tegen vijandelijke invasies.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Geen schade
  • Onbeperkt aanbod
  • Onbeperkt gebruik of vermenigvuldiging van materialen
  • Onbeperkte stortingen
  • Gemakkelijk ambacht


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van AutoForge: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: geen schade # inventarisNumPad2: onbeperkte voorradenNumPad3: onbeperkt gebruik of vermenigvuldiging van materialen# stortingenNumPad4: onbeperkte stortingen# creatie< br/>NumPad5: eenvoudige creatie
Cherri Andrea640360