Trainer voor: Laysara: Summit Kingdom (14118160)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Supersnelheid van beweging, Onbeperkte middelen en nog veel meer.
Laysara: Summit Kingdom: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Laysara: Summit Kingdom. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Laysara: Summit Kingdom! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Laysara: Summit Kingdom van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Creëer en breid een koninkrijk uit in de bergen!Organiseer complexe productieprocessen en voldoe aan de behoeften van een driekastenmaatschappij, terwijl je tegelijkertijd de gevaren van de bergen onder ogen ziet, zoals verschrikkelijke stormen en verwoestende lawines.Kunt u ervoor zorgen dat uw nederzettingen bloeien?

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Supersnelheid van beweging
  • Onbeperkte middelen
  • Gratis constructie
  • Gamesnelheid,


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Laysara: Summit Kingdom: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# valutaNumPad1: Megageld # populatiesNumPad2: Grote populatie in huizenNumPad3: Grote populatie jakken# DoelstellingenNumPad4: Voltooi enkele doelstellingen gemakkelijk# GameplayNumPad5: Snelheid van spelen
Cherri Andrea640360