Trainer voor: Kingsgrave (14118160)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Supersnelheid van beweging, Onbeperkte middelen en nog veel meer.
Kingsgrave: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Kingsgrave gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Op de volgende truccen-pagina van Kingsgrave kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Welkom bij Kingsgrave, een duister avontuur geïnspireerd op de klassieke Zelda-spellen.Verkrijg meer kracht en verwerf nieuwe gevechtsvaardigheden terwijl je het gebroken land verkent, vijanden doodt die door de pest zijn gecreëerd, puzzels oplost en dorpen herbouwt.Claim je koninkrijk!

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Supersnelheid van beweging
  • Onbeperkte middelen
  • Gratis constructie
  • Gamesnelheid,


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Kingsgrave: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : Onbeperkte gezondheidNumPad3: Super bewegingssnelheidNumPad4: Onbeperkte hulpbronnenNumPad5: Gratis constructie# SpelNumPad6: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360