Trainer voor: Heavy Storm Shadow (1.051)

Je zal veel Trucs toevoegen: Geen schade, Superschade, Geen opladen, Onbeperkt raketten en nog veel meer.
Heavy Storm Shadow: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Heavy Storm Shadow. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Heavy Storm Shadow van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Dit is een zeer snelle roguelike shooter met God-perspectief, de speler bestuurt de mecha, verkent de buitenaardse grens en geniet van het spel Crimsonland + Vampire Survivors.Eindeloos moorden!

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Geen schade
  • Superschade
  • Geen opladen
  • Onbeperkt raketten
  • Geen vertraging bij het opladen van energie
  • Snel opladen van energie
  • Super snelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Heavy Storm Shadow: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: geen schade NumPad2: superschade# wapensNumPad3: geen herladingNumPad4: onbeperkte raketten# energieNumPad5: geen herlaadvertraging 'energieNumPad6: snel energie opladen# GameplayNumPad7: Supersnelheid

Opmerking

< b>Superschade:
Werkt voornamelijk met het standaardgeweer.Supersnelheid:Als je problemen hebt met het menu, schakel het uit of stop.
Cherri Andrea640360