Trainer voor: Foundry (0.5.2.14492)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ontgrendel alle knutselrecepten, Gemakkelijk ambacht, Bevries de dag rond het middaguur, Onbeperkte plaatsen en nog veel meer.
Foundry: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Foundry!

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Foundry. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Bouw een perfect afgestelde fabriek of een artistiek meesterwerk in een oneindige voxelwereld.Mijn en verzamel hulpbronnen, automatiseer uw steeds groter wordende productielijnen en beheer complexe systemen terwijl u de technologieën bestudeert om mechanische beheersing te bereiken in FOUNDRY.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ontgrendel alle knutselrecepten
  • Gemakkelijk ambacht
  • Bevries de dag rond het middaguur
  • Onbeperkte plaatsen
  • Onbeperkte brandstof
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Foundry: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# CraftingNumPad1: ontgrendel alle crafting-recepten
NumPad2: Gemakkelijk te maken# OmgevingNumPad3: Bevries de dag om 12.00 uur# InventarisNumPad4: Onbeperkte ruimte voor items /># BrandstofNumPad5: onbeperkte brandstof# gameplayNumPad6: gameplaysnelheid
Cherri Andrea640360