Trainer voor: Backpack Battles (14183080)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkte weerstand, Onbeperkt goud en nog veel meer.
Backpack Battles: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Backpack Battles.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Backpack Battles vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Een automatische vechter voor PvP-inventarisbeheer!Koop en maak krachtige voorwerpen en plaats ze zorgvuldig in je rugzak.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte weerstand
  • Onbeperkt goud
  • Zwakke vijanden
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Backpack Battles: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : Onbeperkte gezondheidNumPad3: Onbeperkt uithoudingsvermogenNumPad4: Onbeperkt goudNumPad5: Zwakke vijanden# SpelNumPad6: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360