Trainer voor: Echoes of the Plum Grove (V.1.0.0.0s V2)

Je zal veel Trucs toevoegen: Geen honger, Onbeperkte energie, Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkt gebruik van de Quick Bar en nog veel meer.
Echoes of the Plum Grove: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Echoes of the Plum Grove gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Te weinig? We hebben ook de trucs van Echoes of the Plum Grove! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Echoes of the Plum Grove van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Een nieuw leven wacht op je bij Honeywood!Bouw een bloeiende gemeenschap die generaties lang meegaat in deze schattige boerderijsimulator.Boer, socialiseer, maak vrienden, kook, werk, verdien en ontdek de geheimen van het eiland!Wil niemand je vriend zijn?Er zijn altijd andere middelen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Geen honger
 • Onbeperkte energie
 • Ongelimiteerde gezondheid
 • Onbeperkt gebruik van de Quick Bar
 • Handel levert 10000 op
 • Stop de tijd
 • Megasnelheid
 • Edit: gouden munten


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Echoes of the Plum Grove: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: Geen honger NumPad2: onbeperkte energieNumPad3: onbeperkte gezondheidNumPad4: megasnelheid# inventarisNumPad5: onbeperkt gebruik van de hotbar# munt NumPad6: uitwisseling geeft 10000

Editoropties

# ValutaGouden munten
Cherri Andrea640360