Trainer voor: King Arthur: Legion IX (14327901)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkte actiepunten, Superschade, Onbeperkt goud en nog veel meer.
King Arthur: Legion IX: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van King Arthur: Legion IX. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van King Arthur: Legion IX en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Duik in een unieke mix van turn-based tactieken en karaktergestuurd rollenspel.Begeleid de bekwame Romeinse tribuun Gaius Julius Mento terwijl hij door het duistere fantasierijk van Avalon navigeert.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte actiepunten
  • Superschade
  • Onbeperkt goud
  • Onbeperkte bouwmiddelen
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van King Arthur: Legion IX: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: onbeperkte actiepuntenNumPad3: superschadeNumPad4: onbeperkt goudNumPad5: onbeperkte bouwmiddelen# gameplayNumPad6: spelsnelheid
Cherri Andrea640360