Trainer voor: Buckshot Roulette (1.2.2)

Je zal veel Trucs toevoegen: Gamesnelheid, Edit: speler, Edit: dealer, en nog veel meer.
Buckshot Roulette: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Buckshot Roulette.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Buckshot Roulette! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Buckshot Roulette van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Denk je dat het weinig is? We hebben ook de walkthrough van Buckshot Roulette! Je vindt ze in de speciale gids van Buckshot Roulette van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meer video's met de verschillende speelstukken. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om de video's te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Speel Russisch Roulette met 12 spins.Er komen er twee binnen, maar er komt er maar één uit.Zet je leven op het spel en beproef je geluk.Succes.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Gamesnelheid
  • Edit: speler
  • Edit: dealer


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Buckshot Roulette: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# GameplayNumPad1: Spelsnelheid em>Editoropties# resterende levenskostenSpelerDealer
Cherri Andrea640360