Trainer voor: Senua's Saga: Hellblade 2 (1.0.0.0.158523 V3)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus, Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkte focus, Onbeperkte focusduur en nog veel meer.
Senua's Saga: Hellblade 2: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Senua's Saga: Hellblade 2 en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Senua's Saga: Hellblade 2. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen de trainer! We bieden u ook de walkthrough van Senua's Saga: Hellblade 2. Op de speciale pagina van de walkthrough van dit spel zijn er enkele video's die je de gedetailleerde gids laten zien om het spel te voltooien. Het aantal video's hangt af van de lengte van het spel, dus wees geduldig en begin met lezen.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • God modus
 • Ongelimiteerde gezondheid
 • Onbeperkte focus
 • Onbeperkte focusduur
 • Supersnelle amfetaminemodus
 • Zwakke vijanden
 • Gamesnelheid
 • Bewerking: Gezondheid
 • Bewerken: maximale gezondheid


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Senua's Saga: Hellblade 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: God-modus NumPad2: onbeperkte gezondheidNumPad5: supersnelle amfetaminemodus# spelerfocusNumPad3: onbeperkte focusNumPad4: onbeperkte focusduur# vijandenNumPad6: zwakke vijanden# GameplayNumPad7: spelsnelheid

Editoropties

# Spelerstatistieken GezondheidMaximale gezondheid

Opmerkingen

Houd er rekening mee dat je in sommige gevechten of ontmoetingen geen vijanden kunt doden of dat er geplande evenementen zijn.God Modus:Veel soorten aanvallen lijken door je heen te gaan alsof je hemels bent. Werkt mogelijk niet bij alle soorten schade en is vooral bedoeld voor schade door vijandelijke ontmoetingen.Gezondheid :Sommige spelerstatistieken verschijnen mogelijk pas tijdens een gevecht.
Cherri Andrea640360