Trainer voor: Choo Choo Survivor (14052948)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Onbeperkte treingezondheid, Onbeperkte treinbrandstof, Bewegingssnelheid van de supertrein en nog veel meer.
Choo Choo Survivor: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Choo Choo Survivor. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Choo Choo Survivor, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Choo Choo Survivor: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Choo Choo Survivor

Breng je trein in veiligheid terwijl je eindeloze hordes zombies neerhaalt die je de weg blokkeren.Upgrade je wapens en vaardigheden en word absurd krachtig!Probeer de gratis demo hier op Steam.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Onkwetsbaar
 • Onbeperkte treingezondheid
 • Onbeperkte treinbrandstof
 • Bewegingssnelheid van de supertrein
 • Onbeperkt EXP
 • Onbeperkt goud
 • Gamesnelheid
 • Edit: EXP-vermenigvuldiger
 • Edit: Goudvermenigvuldiger


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Choo Choo Survivor: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : Onbeperkte treingezondheidNumPad3: Onbeperkte brandstof voor de treinNumPad4: Bewegingssnelheid van de supertreinNumPad5: Onbeperkte EXPNumPad6: Onbeperkt goud# SpelNumPad7: spelsnelheid

Editoropties

# spelerEXP-vermenigvuldigerGouden vermenigvuldiger
Cherri Andrea640360