Trainer voor: Gatekeeper (14407589)

Je zal veel Trucs toevoegen: Controle van de spelsnelheid, Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Superschade en nog veel meer.
Gatekeeper: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Gatekeeper!

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Gatekeeper: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Gatekeeper

Gatekeeper is een snelle dief.Ga op zoek naar het gestolen Hart van het Universum en schiet je een weg door de hordes vijandelijke machines die de planetaire poorten bewaken.Speel solo of in coöp voor 4 personen en word de volgende Guardian!

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Controle van de spelsnelheid
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Superschade
  • Wijziging: Schadevermenigvuldiger
  • Edit: Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Gatekeeper: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# SpelNumPad1: Spelsnelheidsregeling< br/># spelerNumPad2: onkwetsbaarNumPad3: onbeperkte gezondheidNumPad4: superschade

Editoropties< /em># spelerSchadevermenigvuldiger# Gameplay

toropties< /em># spelerSchadevermenigvuldiger# GameplaySpelsnelheid
Cherri Andrea640360