Trainer voor: Geneforge 2 (14308019)

Je zal veel Trucs toevoegen: maximale gezondheid, Maximale essentie, Maximale energie, Voeg 2 karakterniveaus toe en nog veel meer.
Geneforge 2: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Geneforge 2. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Geneforge 2! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Geneforge 2 van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Geneforge 2 is een indie-fantasie-avontuur met rollenspelelementen met een sci-fi-twist.Verken een uitgestrekte wereld, kies een kant en creëer je eigen horde toegewijde gemuteerde monsters.Geneforge 2 heeft een uitgebreide verhaallijn met een open einde.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • maximale gezondheid
  • Maximale essentie
  • Maximale energie
  • Voeg 2 karakterniveaus toe
  • Voeg 5 vaardigheidspunten toe
  • Voeg 50 ervaringspunten toe
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Geneforge 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: maximale gezondheid NumPad2: Max EssenceNumPad3: Maximale energieNumPad4: Voeg 2 karakterniveaus toeNumPad5: Voeg 5 vaardigheidspunten toeNumPad6: Voeg 50 ervaring toe br/># Spel NumPad7: GameSpeed
Cherri Andrea640360