Trainer voor: The Highrise (12831467)

Je zal veel Trucs toevoegen: Controle van de spelsnelheid, Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkte weerstand, Geen dorst en nog veel meer.
The Highrise: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van The Highrise. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor The Highrise. Bezoek de truccenpagina en geheimen van The Highrise steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met The Highrise.

THE HIGHRISE is een first-person survivalgame die zich afspeelt in een wolkenkrabber die geïsoleerd is door een invasie van buitenaardse monsters.Verzamel middelen om gevechtswapens en overlevingsgereedschappen te maken.Aan het einde van je wanhopige overleving moet je een reddingssignaal vinden en verzenden.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Controle van de spelsnelheid
 • Ongelimiteerde gezondheid
 • Onbeperkte weerstand
 • Geen dorst
 • Niets stinkt
 • Geen misselijkheid
 • Onbeperkte batterij
 • Mega maximaal gewicht
 • Edit: Spelsnelheid


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Highrise: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# SpelNumPad1: Spelsnelheidsregeling< br/># spelerNumPad2: onbeperkte gezondheidNumPad3: onbeperkt uithoudingsvermogenNumPad4: geen dorstNumPad5: geen stankNumPad6: geen misselijkheidNumPad7 : onbeperkte batterijNumPad8: maximaal megagewicht

Editoropties

# spelerSpelsnelheid

strong>Opmerkingen

rong>Opmerkingen
Cherri Andrea640360