Trainer voor: Reus 2 (14561834)

Je zal veel Trucs toevoegen: Controle van de spelsnelheid, Mega-bronnen, Onbeperkte EON, Edit: Spelsnelheid en nog veel meer.
Reus 2: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Reus 2 en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Reus 2! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Reus 2 van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Vorm werelden met je goddelijke titanen.Creëer symbiotische ecosystemen en inspireer de mensheid met jouw creaties.Hun prestaties openen nieuwe mogelijkheden.Vorm verschillende planeten voor verschillende stammen en vul het universum met leven!

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Controle van de spelsnelheid
  • Mega-bronnen
  • Onbeperkte EON
  • Edit: Spelsnelheid
  • Edit: bedrag in te stellen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Reus 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# SpelNumPad1: Spelsnelheidsregeling< br/># spelerNumPad2: megabronnenNumPad3: onbeperkte EON

Editoropties

# speler Spelsnelheid# bronIn te stellen bedrag

Opmerkingen

Megabronnen: Het inschakelen ervan samen met je bronnen zal langzaam toenemen.Spelsnelheid:Werkt niet zonder Game Speed ​​Control.In te stellen bedrag: Werkt niet zonder 'Mega Resources'.
Cherri Andrea640360