Trainer voor: Cantata (1.0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Oneindige AP, Oneindige bewegingen, Onbeperkte aanvallen, Gamesnelheid en nog veel meer.
Cantata: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Cantata en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Cantata van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Ga jij na een noodlanding in het Cantata-universum je imperium uitbreiden of vrede brengen op de door oorlog verscheurde planeet?Breid je leger uit, beheer hulpbronnen en ontdek de kleurrijke planeet Shoal, zijn inwoners en de strijdkrachten die dit land binnenvallen in dit genrebepalende Grand Tactics-spel.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Oneindige AP
  • Oneindige bewegingen
  • Onbeperkte aanvallen
  • Gamesnelheid
  • Edit: gebruik munitie
  • Edit: Godmodus
  • Edit: om de beurt


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Cantata: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Spelergevecht NumPad1: Oneindige APNumPad2: oneindige bewegingenNumPad3: onbeperkte aanvallen# gameplayNumPad4: spelsnelheid

Editoropties # Cheats voor ontwikkelaarsGebruik munitieGod-modus

toropties # Cheats voor ontwikkelaarsGebruik munitieGod-modusOm de beurt
Cherri Andrea640360