Trainer voor: Cattails: Wildwood Story (1.21)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Megageld, Gamesnelheid, en nog veel meer.
Cattails: Wildwood Story: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Cattails: Wildwood Story. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Cattails: Wildwood Story: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Cattails: Wildwood Story

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van Cattails: Wildwood Story: een videogids die is samengesteld uit video's van YouTube, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van Cattails: Wildwood Story

Word een kat!In deze gezellige levenssimulator-RPG leid je je kolonie naar het mysterieuze Wildwood.Jaag op prooien, verzamel kruiden, verzamel magische schatten &Verdedig je nieuwe huis tegen indringers.Bouw een bloeiende stad om nieuwe katten te rekruteren.Ontmoet de bewoners, word verliefd en ontdek meer.breng een nestje kittens groot!

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Megageld
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Cattails: Wildwood Story: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheid # ValutaNumPad2: megageld# gameplayNumPad3: spelsnelheid
Cherri Andrea640360