Trainer voor: Welcome to Goodland (1.0.5)

Je zal veel Trucs toevoegen: Cheatsmenu toestaan, Open het cheatmenu, Timer bevriezen, en nog veel meer.
Welcome to Goodland: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Welcome to Goodland.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Welcome to Goodland. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Het is een strategie-/avonturenspel dat zich afspeelt in een klein, rustig stadje.Overleef als een gewone loontrekker onder een meedogenloos Mexicaans kartel door geld wit te wassen, moeilijke beslissingen te nemen, bedrijven over te nemen en betrouwbare bondgenoten te vinden.Maar zul jij in deze meedogenloze wereld je menselijkheid kunnen behouden?

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Cheatsmenu toestaan
  • Open het cheatmenu
  • Timer bevriezen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Welcome to Goodland: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# CheatsNumPad1: cheatmenu toestaanNumPad2: open Cheat Menu# GameplayNumPad3: bevroren timer

OpmerkingenCheat Menu toestaan:< /b>Inschakelen om cheatmenu toe te staanCheatmenu openen:Druk hierop om menucheats te openen en schakel het

erkingenCheat Menu toestaan:< /b>Inschakelen om cheatmenu toe te staanCheatmenu openen:Druk hierop om menucheats te openen en schakel het vervolgens uit.
Cherri Andrea640360