Trainer voor: Ultimate General: American Revolution (0.3.0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Gevechten van onoverwinnelijke krachten, Onbeperkte morele gevechten, Gevechten onder onbeperkte voorwaarden, Gevechten met zwakke vijanden en nog veel meer.
Ultimate General: American Revolution: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Ultimate General: American Revolution en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Ultimate General: American Revolution! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Ultimate General: American Revolution van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

American Revolution is een sandbox-strategiespel dat de epische historische periode beschrijft tijdens de opstand van de Amerikaanse koloniën tegen het Britse rijk.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Gevechten van onoverwinnelijke krachten
 • Onbeperkte morele gevechten
 • Gevechten onder onbeperkte voorwaarden
 • Gevechten met zwakke vijanden
 • Invincible Forces-campagnekaart
 • Megacampagne-eenheden klaar
 • Supercampagne-eenheid
 • Zwakke vijandelijke campagne-eenheden
 • Onbeperkte paraatheid van het campagneregiment
 • Super snelheid
 • Edit: geld
 • Bewerken: materialen


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Ultimate General: American Revolution: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# GevechtenNumPad1: Onoverwinnelijke KrachtengevechtenNumPad2: Onbeperkt moreelgevechtenNumPad3: Gevechten met onbeperkte omstandighedenNumPad4: Gevechten met zwakke vijanden# CampagnestrijdkrachtenNumPad5: Campagnekaart Onoverwinnelijke KrachtencampagneNumPad6: Mega Ready-campagne-eenhedenNumPad7: supercampagne-eenhedenNumPad8: campagne-eenheden van zwakke vijandenNumPad9: onbeperkte gereedheid van het campagneregiment# gameplayVermenigvuldigen: supersnelheid

EditorOptions

# BronnenGeldMateriaal

Notities< /strong>Mega Ready-campagne-eenheden:Onbeperkte campagne-regiment-gereedheid: Gereedheid betekent over het algemeen dat eenheden zullen proberen te beschikken over volledige voorraden, munitie en moreel , en condition.Super Campaign Units:Krachten

ities< /strong>Mega Ready-campagne-eenheden:Onbeperkte campagne-regiment-gereedheid: Gereedheid betekent over het algemeen dat eenheden zullen proberen te beschikken over volledige voorraden, munitie en moreel , en condition.Super Campaign Units:Krachten zijn 500 groot.
Cherri Andrea640360